Lejligheder der matcher målgruppens behov

De 110 lejeboliger bliver lyse og ”venlige”, ligesom alle har altan og opholdsrum mod enten syd eller vest. Dermed opnås optimale dagslys- og udsigtsforhold. Mange af boligerne er som et ekstra plus gennemlyste. Der er desuden lagt vægt på at skabe karakter og atmosfære ved at vælge materialer som lækkert Svanekøkken, Siemens hvidevarer, lyse parketgulve m.m. Da der er såvel små som store lejligheder, er de velegnede til både singler, seniorer og unge familier.

Både store og små lejligheder

Toldbodhuse kommer til at indeholde i alt 110 boliger af varieret størrelse, hvilket åbner op for, at såvel singler som familier får mulighed for at slå sig ned i Toldbodhuse.

Uanset om du vælger en lille eller en stor lejlighed, er der taget højde for, at hver eneste m2 udnyttes optimalt med gode indretningsmuligheder. Arkitekten har desuden lagt vægt på, at der anvendes lyse, gedigne materialer.

Dekorativt og markant byggeri

Der er fra arkitektens side også lagt vægt på høj funktionalitet og arkitektonisk kvalitet. Hver bygning falder en til to etager, hvilket gør, at hver bygning tilpasser sig den næste bygning i højden. Denne byggemåde gør, at der skabes et skulpturelt og varieret udtryk. Hertil kommer etablering af penthouse lejligheder med eksklusive tagterrasser.

© Copyright - Toldbodhuse Lejeboliger. design: dbyk.dk